woensdag, 31 januari 2024 22:29

Ton Boon wint weer, drie birdies van Cor Korver, veel sponsors en zeilers op HEERENDAG...

Afgelopen woensdag was het goed toeven buiten en 22 HEEREN binden de strijd met elkaar aan.

Ton Boon komt net als een week eerder als grote winnaar naar voren en hij laat de gewonnen paardenworst van slager Raa uit Wormerveer spontaan aansnijden.

Ton scoort 37 punten en ziet Robert Prinsze (34) en Cor Korver (33) respectievelijk als tweede en derde eindigen.

 

Het is overigens maar goed dat we wedstrijdleider Kees Raa hebben...

Kees controleert iedere week de kaarten en is streng doch rechtvaardig.

Voor de tweede keer had iemand zichzelf te veel punten toe gerekend en niet Theo Hoffman met 23 punten, maar Martin Ras met 21 punten kreeg in tweede instantie de aanmoedigingsprijs.

Opmerkelijk was dit keer het optreden van Cor Korver. Cor werd dus derde, maar sloeg ook de neary op hole 2 en maakte liefst drie birdies ! Knap hoor !

 

De voorzitter maakte nog bekend, dat het inschrijfgeld in deze dure tijden omhoog gaat (naar vijf euro), waardoor ook de horeca met de hapjes krijgt wat zij verdienen.

Dezelfde voorzitter toonde zich uitermate tevreden met de sponsors.

Dat waren er dit keer liefst negen !

Dank aan Cees Stam, Cees Bennis, Frans van Wijk, Ton Boon, Leo de Groot, Ton van der Laan, Kees Raa, Cor Korver en Patrick Willemse.

Liefst vijf spelers kregen met 30 punten een eervolle vermelding en dat waren Han Vermeij, Johan Karregat, Hans Larooi, Jan Steenstra en Adrie Greuter.

 

Er werden ook nog birdies gemaakt door Bob Metzger en George de Jong en de commissie hoopt dat volgende week iedereen op tijd komt !

Toen de laatste golfers het clubhuis binnen stapten staken de zeilers met hun boten de 18e hole over en vertrokken de vogels van de steiger...

TOT WOENSDAG !!